Inosida Blogg

Här publicerar vi relevanta artiklar kring vår verksamhet och företagande i stort. Vi skriver också om nyheter och andra händelser relaterade till bland annat sökmotoroptimering, webbutveckling, design och teknik.

April 13, 2023

Ska du ta fram en ny hemsida? Då ska du tänka på det här!

Planerar du en ny hemsida för ditt företag? Följ vår checklista för att säkerställa att den nya hemsidan uppfyller dina mål, når rätt målgrupp, är sökmotoroptimerad och responsiv för mobila enheter. Låt Inosida hjälpa dig att skapa en hemsida som stärker ditt varumärke och affär. Kontakta oss idag!

September 5, 2020

En bra hemsida är avgörande för dagens företag!

Framtiden digitaliseras och så bör även ditt företag, utan digitalisering löper företaget risk att misslyckas på grund av bristande mottaglighet gentemot denna utveckling. Bara under de senaste två åren har vi sett en extremt stor ökning inom E-handel i sverige. Dessutom ser den överväldigande positiva trenden inom E-handel ut att fortsätta. Vad detta innebär är att företag som inte ligger i framkant riskerar att förlora mark gentemot konkurrenter som har en stark närvaro online. En stor del i vikten av en bra hemsida är att konsumenter generellt litar på andra konsumenter, exempelvis om en konsument är osäker över en produkt eller tjänst söker konsumenten ofta ledtrådar hos andra konsumenter för att se vad som är “rätt” beslut att fatta. Utan en hemsida kan företag i detta steg av köpprocessen inte dra nytta av omdömen och FAQ, och därmed riskera att förlora potentiella konsumenter. I stort ger en bra hemsida trovärdighet till ert företag. För att göra det extra tydligt, om en konsument väljer mellan er och era konkurrenter – där era konkurrenter har en bra hemsida, men inte ni - är det högst sannolikt att konsumenten istället vänder sig till era konkurrenter.

September 5, 2020

Byt från WordPress idag!

Dynamiska CMS-system som WordPress har länge varit normen för att skapa hemsidor, vilket inte är så konstigt då de är enkla att använda och skapa sidor med. På senare år har dock tekniken för att skapa hemsidor som är statiska blivit betydligt bättre och effektivare. Verktyg som är baserade på JamStack(JavaScript, APIs & Markup) har börjat ta över marknaden, vilket sannolikt kommer leda till att dynamiska webbsidor baserade på WordPress snart kommer att försvinna då fler och fler går över till statiska sidor.

September 5, 2020

Långsam hemsida? Se hur detta påverkar ditt företag!

Visste du att ditt företag förlorar 53% av era potentiella kunder om det tar mer än 3 sekunder för er hemsida att ladda? Eller visste du att 8 av 10 konsumenter inte kommer återvända till en för långsam hemsida? Det visar studier och opinionsundersökningar gjorda i ämnet.

Har du ett spännande projekt som du behöver hjälp med?

Beräkna ditt pris

Modern webbyrå med passion för funktionell design

På inosida specialiserar vi oss på modern webbutveckling och sökmotoroptimering. Vi ser helt enkelt till att du får en snabb hemsida som konverterar besökare till betalande kunder. Med Jamstack-arkitektur och nytänkande design skapar vi hemsidor med optimal prestanda, oavsett storlek. Vi är med dig från start till slut och levererar alltid hög kvalitet.

Läs mer om oss