Webbutveckling
& Design

Vi på Inosida webbyrå i Södertälje, designar och utvecklar moderna hemsidor till företag och organisationer runt om i Sverige.

våra hemsidor

Säljande design

Vi skapar unika hemsidor med den senaste tekniken inom webbutveckling och med ett stort sinne för försäljningsdriven design. Vi designar och skapar våra hemsidor utifrån varje kunds specifika behov och verksamhet. Våran design grundar sig alltid i väletablerade designprinciper kombinerat med inspiration från de senaste trenderna inom modern design.

Våga utvecklas med oss

Tillsammans kan vi ge er verksamhet en plats på internet, med en hemsida kan era potentiella kunder hitta er med en enkel sökning på Google. Med fler besökare på er hemsida kommer större potential för försäljning, användarna kan exempelvis enkelt hitta information som kontaktuppgifter, öppettider och mycket annat. Vilken information just ni väljer att visa är helt upp till er. Vi kan exempelvis integrera allt från kontaktformulär och bildgalleri till en fullskalig webbutik, möjligheterna är oändliga.

Trägårdsförvaltning Engberg AB Hemsida

Trädgårdsförvaltning
Engberg AB

“Inosida webbyrå har hjälpt mig att nå ut till fler kunder genom min nya hemsida. Det har varit ett nöje att samarbeta med dem och det känns bra att de alltid finns där när jag har frågor eller önskemål kring uppdateringar på sidan. ”

- Johan Engberg, VD

Vår process

1. Första kontakt

Vid första kontakt diskuterar vi era ideér och målsättningar samt hur vi som webbyrå kan hjälpa er att realisera dessa.

2. Konsultation

Efter att vi fått en tydlig bild av projektet skapar vi tillsammans en plan för hur vi kan ta ert projekt från start till lansering på bästa sätt.

3. Design & Utveckling

Projektplanen är färdig och kontraktet påskrivet. Nu påbörjas vår design- och utvecklingsprocess av er hemsida.

4. Lansering

Nu är vi färdiga med vår design- och utvecklingsprocess vilket innebär att er nya hemsida nu är redo för den stora lanseringen!

5. Löpande Underhåll

Efter lansering ser vi till att hålla er hemsida online samt optimerad enligt de senaste standarderna. Läs mer om våra underhållspaket här.

VÅRA HEMSIDOR

Hemsida Liten

6 000 kr + moms

Liten hemsida med mallbasserd design. Perfekt för företag som värderar en anpassad hemsida.

Mallbasserd design
1 Designändring
Mobilanpassning
Social media integrering
30 min designmöte
CMS (Publiceringssystem)
Webbplatsanalys
Priset inkluderar 1 sida. Var sida utöver denna debiteras med 3000 kr + moms.

Hemsida Mellan

15 000 kr + moms

Medelstor hemsida med skräddarsydd design. Perfekt för företag av alla storlekar.

Skräddarsydd design
2 Designändring
Mobilanpassning
Social media integrering
60 min designmöte
Grundläggande CMS
Webbplatsanalys
Priset inkluderar 1 sida. Var sida utöver denna debiteras med 3000 kr + moms.

Hemsida Stor

Offert

Stor hemsida med komplex design. Passar företag med högre krav på funktionalitet.

Avancerad design
3+ Designändring
Mobilanpassning
Social media integrering
120+ min designmöte
Avancerad CMS
Webbplatsanalys
Priset på vår offert inkluderar samtliga sidor i enlighet med vår överenskommelse.

Inosida Webbyrå

Inosida är den moderna webbyrån i södertälje med passion för kvalitet och funktionell design. Vi specialiserar oss på modern webbutveckling och sökmotoroptimering. På inosida jobbar vi med modern JAM-Stack arkitektur vilket möjliggör extremt snabba hemsidor oberoende av dess storlek. Med JAM-Stack sparar vi också otaliga timmar av onödig konfiguration, vilket ger oss möjlighet att istället fokusera på nytänkande design och kvalitetssäkring av alla våra hemsidor.

Mer om inosida webbyrå >
Vi på inosida webbyrå

Vanliga frågor

Kan jag lägga upp bilder själv?

Ja med vårt pubiceringssytem kan du själv uppdatera samt lägga till nya texter, bilder etc. Exempelvis kan du själv lägga upp blogginlägg eller liknande.

Vad innebär webbplatsanalys?

Webbplatsanalys innebär att vi samlar in data om hur många som besöker din webbsida och hur de navigerar mellan olika sidor inne på din webbsida. Detta kan ge oss värdefull information så att vi kan förbättra hemsidan långsiktigt.

Jag har en egen server kan jag ha min sida där?

Ja, men det är inte rekommenderat då vår CMS är beroende av våra servrar. Detta innebär att ni inte kommer att kunna uppdatera innehållet på sidan själva. Hastigheten och stabiliteten vi erbjuder er är också beroende av våra snabba och stabila servrar.

Hur fungerar mallbaserad design?

Mallbaserad design betyder att designen för hemsidan bygger på en färdig designmall som man anpassar efter innehållet.

Vad är en CMS?

En CMS är ett såkallat pubiceringssytem vilket gör att du som kund själv kan uppdatera samt lägga till nytt innehåll på hemsidan.

Vad är en designändring?

En designändring innebär du som kund ger oss en lista med ändringar ni önskar att vi gör gällande designen på hemsidan. Efter att vi verkställt de ändringar ni givit oss avslutas en designändring.

Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss!