Aktivt underhåll
& Webbhotell

Med vår molnbaserade plattform kan vi erbjuda våra kunder ett snabbt och stabilt webbhotell. Genom våra förmånliga underhållspaket erbjuder vi också löpande underhåll och support för våra kunders hemsidor.

våra Paket
Aktivt underhåll vector

Slappna av, vi gör jobbet!

Vi vill att ni ska ha möjlighet att fokusera på er verksamhet, ni ska inte behöva tänka på allt tekniskt kring att driva en hemsida. Därför erbjuder vi att med våra underhållspaket sköta allt tekniskt kring er hemsida så att den långsiktigt kan bibehålla sin hastighet och kvalitet. Vi är såklart också alltid tillgängliga och redo att svara på alla era frågor och hjälpa till om det skulle uppstå några problem.

Hur funger det?

Med våra förmånliga underhållspaket erbjuder vi allt tekniskt kring er hemsida så som exempelvis domännamn, webhotell, SSL Certifikat och publiceringsverktyg i färdiga paketlösningar. Alla våra redan snabba hemsidor använder sig dessutom av en såkallad CDN, detta innebär att hemsidorna distrubueras ut på hundratals serverar runt om i världen. Detta ger alla våra hemsidor extemt bra hastighet och stabilitet för dess användare, oavsätt vart de befinner sig i världen.

VÅRA paket

Aktivt underhåll ikon

Webbhotell

199 kr + moms*

Snabbt webbhotell med bra säkerhet och backup.

Kontinuerlig backup
Grundläggande support
SSL Certifikat
Gratis .SE domän*
Webbhotell
Global CDN
SEO Rapport
* Gäller vid fakturering årsvis.
Aktivt underhåll ikon

Webbhotell + CMS

399 kr + moms*

Snabbt webbhotell med en CMS för publicering av tex blogginlägg.

Kontinuerlig backup
Avancerad support
SSL Certifikat
Gratis .SE domän*
Webbhotell
Global CDN
CMS (Publiceringssystem)
SEO Rapport
* Gäller vid fakturering årsvis.
Aktivt underhåll ikon

Webbhotell Stor

Offert

Snabbt webbhotell specialanpassat för sidans behov.

Kontinuerlig backup
Avancerad support
Premium SSL
Gratis .SE domän*
Webbhotell
Global CDN
CMS (Publiceringssystem)
SEO Rapport
* Gäller vid fakturering årsvis.

Inosida Webbyrå

Inosida är den moderna webbyrån i Sverige med passion för kvalitet och funktionell design. Vi specialiserar oss på modern webbutveckling och sökmotoroptimering. På inosida jobbar vi med modern JAM-Stack arkitektur vilket möjliggör extremt snabba hemsidor oberoende av dess storlek. Med JAM-Stack sparar vi också otaliga timmar av onödig konfiguration, vilket ger oss möjlighet att istället fokusera på nytänkande design och kvalitetssäkring av alla våra hemsidor.

Mer om inosida webbyrå >
Vi på inosida webbyrå

Vanliga frågor

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en serverplats där en hemsida ligger. Ett webbhotell gör så att en hemsida blir tillgänglig för besökare dygnet runt.

Vad är en CDN?

En CDN är ett nätverk av servrar, vilket gör att till exempel en hemsida som är ansluten till en CDN kan ha samma hastighet över flera platser och hålla en hög stabilitet då om en server går ned kan den fortfarande vara uppe på flera andra.

Varför behöver jag en CDN?

En CDN hjälper till att hålla din hemsida snabb och alltid online med så få drift och hastighets störningar som möjligt, till skillnad från en traditionell serverlösning.

Vad är ett SSL certifikat?

Ett SSL certifikat har man för att hålla besökare säkra på sin hemsida med hjälp av kryptering. SSL är också en förutsättning för en hög placering på google.

Vad är en CMS?

En CMS är ett såkallat pubiceringssytem vilket gör att du som kund själv kan uppdatera samt lägga till nytt innehåll på hemsidan.

Kan jag ha min hemsida på en egen server?

Ja, dock kan vi inte garantera hastighet och stabilitet som med våra egna servrar. Vår CMS är också beroende av våra servrar, detta innebär att ni inte kommer att kunna uppdatera innehåll på hemsidan med samma enkelhet.

Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss!

Tack så mycket ditt meddelande är nu skickat!
Något gick fel försök igen.