Vi är inosida.

Inosida är den moderna webbyrån i södertälje med passion för kvalitet och funktionell design. Vi specialiserar oss på modern webbutveckling och sökmotoroptimering.

Kontakta oss

Historien bakom inosida

År 2019 startade vi inosida webbyrå med en vision om att revolutionera webbindustrin, en hemsida i taget. Vi såg ett stort behov av förändring i branschen då många webbyråer än idag använder gamla ineffektiva system och onödigt kostsamma lösningar, detta var något vi ville förändra. Vi anser att alla företag, små som stora förtjänar en bra hemsida till ett bra pris.

Då wordpress är en föråldrad och kostsam plattform bestämde vi oss för att specialisera oss på modern webbutveckling med JAM-Stack arkitektur. JAM-Stack möjliggör extremt snabba hemsidor oberoende av dess storlek, med denna moderna arkitektur kommer även stabilitet och säkerhet i världsklass. Att utveckla hemsidor på detta sätt sparar också otaliga timmar av onödig konfiguration av utdaterade system, detta ger oss istället mer tid att skapa nytänkande design samt till att kvalitetssäkra alla våra hemsidor.

Vår vission

Vår vision är att en dag bli den självklara samarbetspartnern för webblösningar och sökmotoroptimering i norden. I nuläget ligger vårt kontor i södertälje och inom kort planerar vi att öppna ett andra kontor i centrala stockholm. Vi har länge sett hur mycket en bra hemsida kan hjälpa företagare med att utveckla sin verksamhet, därför är vårt långsiktiga mål att göra det möjligt för alla att visa upp sin verksamhet på nätet oberoende av tid och pengar.

Varför gör vi hemsidor?
Bild på Edvin Kjäll

Edvin Kjäll

Utvecklare / SEO Analytiker

Jag är en driven entreprenör inom teknikutveckling. På inosida webbyrå jobbar jag främst med programmering och SEO (sökmotoroptimering). Vi utvecklar bland annat hemsidor till företag samt hjälper dem att lyckas med hjälp av digitalisering.

Mail ikonTelefon
Bild på August Marowski

August Marowski

Utvecklare / Designer

Jag är designer och utvecklare på inosida webbyrå. Jag är passionerad för bra design och mycket driven inom teknologisk utveckling. På inosida webbyrå lägger vi stort fokus på bra användarvänlighet och försäljningsdriven design.

Mail ikonTelefon

Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss!

Tack så mycket ditt meddelande är nu skickat!
Något gick fel försök igen.