Sökmotoroptimering (SEO)
& Analys

Vi hjälper er hemsida att ranka högre på Google med hjälp av sökmotoroptimering. Genom analys av er bransch optimerar vi er hemsida dels för de sökord som gynnar er hemsida bäst, vi optimerar även er hemsida för bästa användarvänlighet och hastighet.

våra seo paket
SEO(Sökmotoroptimering) ikon

Vad innebär SEO?

Sökmotoroptimering innebär att genom avancerad analys optimera en hemsida för att komma högre upp i sökresultatet på sökmotorer såsom Google, vilket leder till ökat intresse för hemsidan. SEO är viktigt för alla hemsidor som vill synas på nätet, särskilt för företag med intresse att nå ut till en större målgrupp då sökmotoroptimering leder till fler besökare och fler potentiella kunder.

Vi erbjuder beprövad sökmotoroptimering

Genom de senaste riktlinjerna från google och de andra stora sökmotorerna har vi tagit fram en SEO teknik som gör det möjligt att optimera en hemsida på ett stabilt och hållbart sätt. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi många år av erfarenhet inom området och kan med säkerhet erbjuda våra kunder en långsiktigt gynnsam och hållbar lösning. Våra SEO paket inkluderar en strategi fullt anpassad för er verksamhet och målgrupp, detta har potential att ge ert företag ett unikt försprång gentemot era konkurrenter.

Bild på blausnaprapat.se

Blaus Naprapater AB

"Professionellt och kunnigt genomförande vid skapande av hemsida till min verksamhet. Snabb respons vid kontakt och tydlig plan gjorde arbetet lätt för mig. Inosida rekommenderas varmt. "

- Martin Blaus, VD

Bild på conferencesolutions.eu

Conferencesolutions

“Mycket duktiga och proffsiga killar som hjälpte mig att skapa min hemsida! De byggde den precis så som jag ville ha den samt kom med förslag och idéer. De satte sig in i min verksamhet och skräddarsydde min sida med alla de specialvarianter jag ville ha. Är så otroligt nöjd! ”

- VD, Conferencesolutions

Bild på tradgardsforvaltning.se

Trädgårdsförvaltning
Engberg AB

“Inosida webbyrå har hjälpt mig att nå ut till fler kunder genom min nya hemsida. Det har varit ett nöje att samarbeta med dem och det känns bra att de alltid finns där när jag har frågor eller önskemål kring uppdateringar på sidan. ”

- Johan Engberg, VD

seo paket

SEO Startpaket från 5000 kr + moms

Att tidigt satsa på sökmotoroptimering ger er ett försprång i form av snabb sökmotor indexering och goda förutsättningar för att långsiktigt bibehålla höga rankningar för konkurrenskraftiga sökord. Därför har vi på inosida tagit fram två startpaket specifikt designade för att kickstarta er hemsida på ett kostnadseffektivt sätt.

Google Search Console
Google my business
Sökordsanalys
Länkoptimering
Sökmotorindexering
Webbplatsgranskning
XML Sitemap
Sökordsanpassade texter
Web 2.0
Kontakta oss
Bild på sökmotoroptimering

Grundläggande

5000 kr /mån + moms

Nödvändiga uppdateringar baserat på vår avancerade SEO Analys.

Grundlägande Webbplatsgranskning
Grundlägande Månadsrapport
Anpassad  SEO strategi
Sökordsanalys
Länkoptimering
Snabb sökmotorindexering
** Gäller i kombination med inosidas driftpaket.
Bild på sökmotoroptimering

Anpassad

10 000 kr /mån + moms

Anpassade uppdateringar baserat på vår avancerade SEO Analys.

Anpassad Webbplatsgranskning
Anpassad Månadsrapport
Anpassad  SEO strategi
Sökordsanalys
Länkoptimering
Snabb sökmotorindexering
** Gäller i kombination med inosidas driftpaket.
Bild på sökmotoroptimering

Avancerad

25 000 kr /mån + moms

Avancerade uppdateringar baserat på vår djupgående SEO Analys.

Avancerad Webbplatsgranskning
Avancerad Månadsrapport
Avancerad SEO strategi
Avancerad Sökordsanalys
Avancerad Länkoptimering
Snabb sökmotorindexering
** Gäller i kombination med inosidas driftpaket.

Inosida Webbyrå

Inosida är den moderna webbyrån i Sverige med passion för kvalitet och funktionell design. Vi specialiserar oss på modern webbutveckling och sökmotoroptimering. På inosida jobbar vi med modern JAM-Stack arkitektur vilket möjliggör extremt snabba hemsidor oberoende av dess storlek. Med JAM-Stack sparar vi också otaliga timmar av onödig konfiguration, vilket ger oss möjlighet att istället fokusera på nytänkande design och kvalitetssäkring av alla våra hemsidor.

Mer om inosida webbyrå >
Vi på inosida webbyrå

Vanliga frågor

Vad är länkoptimering?

Länkoptimering innebär att vi skräddarsyr länkstruktur och namngivning för att effektivisera sidrankning på sökmotorer.

Vad betyder sökordsanalys?

Sökordsanalys innebär att analysera kundgruppsbeeteneden och konkuransrankning på sökmotorer för att generera data vi sedan använder i länkoptimering samt SEO strategi.

Webbplatsanalys?

Webbplatsanalys innebär att vi löpande analyserar din webbplats för att optimera sökordsrankning och utvärdera tidigare sökordsstrategier.

Vad gör snabb sökordsindexering?

Snabb sökordsindexering gör att sökmotorer såsom Google snabbt kan se vad som händer på din webbplats för att kunna ranka dig högre inom de sökord som du har i din strategi.

Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss!

Tack så mycket ditt meddelande är nu skickat!
Något gick fel försök igen.